NIEUWSTriangle

Weggeefactie 20 Jaar HiFi.nl: Triangle Borea BRO2 speakers

De Franse luidsprekersfabrikant Triangle heeft een nieuwe productlijn genaamd Borea gelanceerd. De nieuwe Borea-luidsprekers zijn voorzien van techniek die ook in de Esprit EZ-productlijn is gebruikt. Zowel de muziekliefhebber als de liefhebber van een thuisbioscoop zou zijn gading moeten kunnen vinden bij de nieuwe Borea-productlijn van Triangle. In onze actie maak je vandaag kans op de BRO2 boekenplankspeakers.

Triangle Borea BRO2 boekenplankspeakers

De Borea BR02 is de meest compacte luidspreker van de gloednieuwe serie. Hij past gemakkelijk op een speciale standaard, op een boekenplank of de meeste andere meubels. Deze kleine luidspreker is een perfecte introductie in de wereld van hifi en zal je verrassen door zijn onderdompeling en de geluidsversterking.

Triangle heeft uitgebreid onderzoek gedaan om interne trillingen in de kast te verminderen. Alle luidsprekers in de Borea-reeks hebben geperforeerde interne panelen in MDF- en EVA-schuim, waardoor de combinatie van driver en kast wordt versterkt. Dit innovatieve concept vermindert niet alleen het trillingsgedrag van de constructie, maar absorbeert ook de trillingen die worden gegenereerd door de beweging van de basdrivers. Dit eigen systeem dat uniek is voor Triangle wordt DVAS genoemd (Driver Vibration Absorption System).

Laat hieronder je e-mailadres achter en maak kans op de Triangle Borea BRO2 ter waarde van € 319 per paar.

*DEZE DAG-ACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN, DE WINNAAR HEEFT BERICHT GEHAD. 

Weggeefactie: hoe het werkt

Vanaf maandag 16 december vind je iedere dag tot ten minste de tweede week van januari op onze homepage een uitgelicht product dat je kunt winnen. Het énige wat je hoeft te doen om kans te maken op een van de vele prijzen, is bij het betreffende product je e-mailadres achterlaten. Je maakt daarbij dagelijks kans op iets nieuws (of vrijwel dagelijks, want sommige partijen doen meerdere dagen mee) en kunt je op ieder item inschrijven. 

MERK

EDITORS' CHOICE