NIEUWS

Hifi-show bij Free Music High Fidelity in Gouda

Redactie HiFi.nl | 06 december 2017

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december organiseert Free Music High Fidelity in Gouda zijn eerste show, tegenover de winkel in de Spiegeltent aan de Turfmarkt 51.

Free Music combineert verkoop van audioapparatuur en geluidsdragers en organiseert regelmatig instore optredens. Hoog tijd om daar een hifi-evenement aan toe te voegen, zo werd er gedacht. "De authentieke sfeer van de platenzaak is hier te vinden met bevlogen medewerkers die alles weten over de laatste albums. De winkel die muziek ademt!"

Een aantal prominente audiomerken heeft zich daarom aangemeld om op 8 en 9 december enkele van de nieuwste modellen te presenteren. Dat zijn onder meer Arcam, Clearaudio, Devialet, Dynaudio, Naim, Neat, The Chord Company en Sonus faber. Daar kun je vast een muzikale combi mee maken...

Free Music hifi-show: line-up

  • Dynaudio Benelux: oa. Dynaudio Contour & Special Forty, AURALiC Vega G2, T+A)
  • Latham Audio: oa Naim Classic, Naim Uniti en Neat Motive, Momentum en IOTA
  • Terrason: Arcam
  • D&D Audio: Devialet en Clearaudio
  • Savor Audio: Sonuf faber Venere 2.5 en Olympica 1 en 2

De show is gratis toegankelijk. Op vrijdag 8 december ben je welkom van 16.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 9 december van 10.00 tot 18.00 uur. Tijdens het event zijn er bovendien diverse scherpe aanbiedingen.

De Free Music hifi-show vindt niet plaats in de winkel zelf, maar op een locatie schuin tegenover de zaak: in de Spiegeltent. Spiegeltenten waren aan het begin van de vorige eeuw pronkstukken van de kermis. Ze werden opgebouwd en afgebroken en trokken het hele land door. De prachtige facetspiegels in de panelen en pilaren rond de glimmende ingelegde houten dansvloer en romantische nisjes gaven de tent zijn naam.

Meer informatie vind je op freemusicgouda.com en op de Facebookpagina, Free Music High Fidelity.


EDITORS' CHOICE