NIEUWS

Nu verkrijgbaar: FWD Magazine 63

Het is alweer bijna december en dat betekent dat de nieuwe FWD Magazine verkrijgbaar is. In deze editie vind je onder andere een dossier over full HD tv’s, reviews van de Totem Tribe III, de Rotel 14-series en een gloednieuwe review van de Bowers & Wilkins 803 D3. Verder lees je alles over virtual reality en een aantal bijzondere tv’s, zoals de Samsung Serif.

Deze week valt FWD 63 weer op de mat bij de abonnees, zij kunnen dus als eerste genieten van de nieuwste editie. Maar ook niet-abonnees kunnen hem lezen: de papieren versie heb je al voor €6,99 en voor de digitale versie ben je slechts €3,99 kwijt. Wil je ook abonnee worden zodat je altijd (digitaal en fysiek) toegang hebt tot de nieuwste FWD Magazine, het Jaarboek en het digitale archief? Dat kost je slechts €35 per jaar. Aanmelden kan hier.

De televisie is in veel huiskamers tijdens de donkere winterdagen het middelpunt. Wellicht overweeg je om een ander exemplaar aan te schaffen? We testen daarom onder meer Sony's topmodel: de KD-65ZD9. Maakt dit vlaggenschip de verwachtingen waar? Je leest het in het nieuwste nummer van FWD. Ook voelden we uitgebreid de Sony KD-55XD8005 aan de tand. Dit is een typische middenklasse TV met veel hedendaagse snufjes. Wanneer je (nog) niet zoveel geeft om dergelijke mogelijkheden, maar wel graag naar iets nieuws kijkt, dan bevelen we je van harte ons nieuwe dossier Full HD-televisies aan. We stellen 4 mogelijk interessante kandidaten aan je voor van LG, Philips, Samsung en Panasonic.

Ook op het gebied van geluid kwamen er weer interessante producten voorbij op de redactieburelen. Veel liefhebbers van Bowers & Wilkins keken reikhalzend uit naar de introductie van de volledig vernieuwde 800 serie. Wij recenseerden het "instapmodel" 803 D3. Het Japanse Rotel presenteerde de nieuwe A14-familie. Wat wij er van vonden? Lees het in FWD 63. Bang & Olufsen is een merk dat een trouwe schare fans heeft. Wij bekeken de Beosound 1 van dit eigenzinnige merk. 

In de markt om home cinemacomponenten aan te schaffen? Een AV receiver is het hart van je thuisbioscoop. Wij onderzochten van Denon de AVR-X2300W en het topmodel AVR-X6300H. Speakers nodig? Lees of de Teufel LT5 speakerset met Dolby Atmos een interessante optie is. Wanneer een opstelling met een veelheid aan speakers geen optie is, dan kun je wellicht de compacte soundbar van Philips overwegen om je onder te dompelen in het geluid. De Fidelio B1 was geruime tijd aanwezig op de redactie en natuurlijk doen wij verslag van onze bevindingen.

Maar we hebben nog veel meer op de testbank gehad. Onze hoofdtelefoonspecialist Jamie luisterde naar de opvolger van de Focal Spirit One S; de Focal ListenEen van de meest opvallende verschijningen op de redactie in 2016 was de de Dali Katch. Klinkt deze net zo goed als hij er uit ziet? Is het forse prijskaartje van €399 gerechtvaardigd? Lees het in onze uitgebreide recensie!

Natuurlijk ook weer de nodige achtergrondartikelen over nieuwe beeldtechnologie, surroundcodecs en DTS PLAY-FI. Verder een blik in de toekomst van VR met Michael Abrash, chief scientist bij Oculus. En natuurlijk nog veel meer!

 

EDITORS' CHOICE