Denon ADV-1000


Redactie HiFi.nl | 25 september 2002 | Denon

De DENON ADV-1000 is het nieuwste Alles-in-Eén Home Cinema Systeem van Denon, waarmee fraaie vormgeving, eenvoudige bediening en uitstekende geluidskwaliteit prima hand in hand gaan.

De DVD speler kan naast DVD Video, ook uitstekend overweg met CD, CD-R, CD-Rw, Video CD en MP3 formaten. De ingebouwde versterker is van de nieuwe digitale “Tripath” generatie, en daarmee in staat om in een slechts 80 mm hoog apparaat toch 6 krachtige versterkers van 45 Watt te huisvesten. De ingebouwde processor is in staat om alle DTS en Dolby Digital bronnen te decoderen, en met Dolby Pro-Logic II kunt u ook een 5.1 simulatie van stereobronnen zoals CD, radio, televisie en VHS weergeven.

Om de systeeminstellingen via de afstandbediening eenvoudig vanuit uw luie stoel te verrichten, heeft de DENON ADV-1000 een On Screen Display.

Voor een natuurgetrouwe weergave is de DENON ADV-1000 voorzien van een Advanced Quick Setup functie, waarmee u door middel van het kamerformaat en luisterpositie instellingen de ideale akoestiek kunt instellen. Zodra u een disk in de lade legt, detecteert de Auto Decode functie automatisch het geluidsformaat en start het afspelen.

De ADV-1000 wordt geleverd met een duidelijke Glo-Key afstandbediening, waarbij de belangrijkste toetsen met oplichtende kleuren in het donker worden verlicht.

Beknopt functie overzicht:
- DVD speler, tuner-versterker en surround decoder in één elegant apparaat
- Versterkervermogen: 6x 45 Watt
- Ingebouwde decoders voor DTS, Dolby Digital & Pro-Logic II
- Auto Format Decode
- MP3 afspeelmogelijkheden
- Super Sub Alias Filter
- Video instellingen & Video Memory
- Glo-Key afstandbediening
- 40 voorkeuzezenders & RDS RadioText
- Verkoopprijs: € 1250,- (Regio 2)